Geknipt voor jou

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee uit de hand lopen. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

Wil je weten hoe dit boek ontstaan is? Lees hier het verhaal achter Geknipt voor jou.

Alvast een voorproefje? Leesfragment

Benieuwd welke muziek mij inspireerde bij het schrijven van dit boek? Bekijk hier de playlist van Geknipt voor jou . Bekijk het filmpje om mijn persoonlijke toelichting te horen en klik op de linkjes om de tracks te beluisteren.

 

Uitgeverij The House of Books
Prijs €10,00
ISBN 9789044335385
BESTEL DIT BOEK

Reacties

 1. Isabel Lopez zegt:

  Ik heb echt heel wat boeken gelezen, spannende, leuke, grappige boeken maar trilogie Ruben/Isa buitengewoon geweldig zo herkenbaar, jammer dat ik ze uit heb grrrrr….

 2. Jennifer Garcia zegt:

  P.s ik vind zelfs “Zoek het maar uit'”dat deze boek heel special is voor mij! Ik heb t twee keer gelezen, niet te geloven ,maar waar ! Je bent de Modernste topschrijfster van de romantische boeken! Veel succes in je carreer !

 3. Jennifer Garcia zegt:

  Chantal V G.
  Ik vond jou boek zo leuk, je schrijft op een manier dat ik nooit zou vinden dat iemand zou schrijven , t heeft me zo diep geraakt in m’n hart , die boek “Zoek het maar uit ” had ik niet gekocht en zelfs niet van plan te lezen, ik was in de strand samen met m’n familie en zag dat boek , ik heb t gewoon meegenomen en ik heb t gelezen , eerst zeide ik dat t saai zou worden om die boek te lezen, maar hoe dieper ik las , hoe spannender die boek ging worden ! Deze boek is de beste die ik ooit had gelezen , ik heb de boek niet gekozen , de boek heeft mij gekozen !

 4. In 2 dagen het boek Geknipt voor jou uitgelezen en wat vind ik dat jammer, ik had eindeloos verder willen lezen!
  Nadat ik Zwaar verliefd en Zwaar beproefd had gelezen dacht ik dat geen enkel boek me ooit nog zo mee zou kunnen nemen in het verhaal, maar werkelijk waar je hebt me weer doen verbazen Chantal. Wat ben ik toch dol op jouw boeken en manier van schrijven, heerlijk!!

  Groetjes Donja

 5. Denise zegt:

  Hoi Chantal,
  Ik heb je boek Geknipt voor jou! in no time uitgelezen. Wat een heerlijk boek en wat kun je op een fijne manier schrijven. De anderen ga ik sowieso lezen. Bedankt!

  Groetjes,
  Denise

 6. Net uit…zooo jammerrr. Dit boek had eindeloos moeten zijn!!!!

  Heeerlijk!! Morgen begin ik in: zoek het maar uit! Ik ben benieuwd!!

 7. Dit boek is echt een aanrader! Ik vind het echt een geweldig boek!
  Complimentjes 😉

 8. Wat een geweldige boeken schrijf jij! Isa, Ruben, Hannah, Frank….ik heb ze allemaal in mijn hart gesloten.
  Voor mij sta jij boven aan de lijst van Nederlandse en buitelandse schrijvers.
  Ik hoop nog veel boeken van je te kunnen lezen

  x Ellen

 9. Hoi Chantal,

  Ik heb net het boek geknipt voor jouw uitgelezen, en wat een gaaf boek!! binnen 1 dag uit:-) zwaar verliefd was ook al zo leuk, ik kan niet wachten om de andere boeken te kopen van jouw! Hoop dat er nog een vervolg komt op geknipt voor jouw!
  Jij staat bovenaan m’n lijstje van favorieten schrijfsers in nederland:-)

  Veel schrijfplezier bij je volgende boeken!

  gr. Karina

 10. madelon zegt:

  Net geknipt voor jou gelezen, echt een fantastisch leuk boek veel te snel uit.
  Ga snel een ander boek van je kopen.

 11. Inge Kenter zegt:

  Hi Chantal,
  Zojuist terug van vakantie waarin ik geknipt voor jou (en zoek het maar uit!) heb zitten lezen… Wat een heerlijke boeken. Jouw boeken staan sinds vorig jaar zomer (toen ik Zwaar verliefd en Zwaar beproefd mee had genomen) voor het ultime vakantiegevoel!!! Heerlijk wegdromen in een totaal andere wereld… Het maakt m’n vakantie compleet! Waar ik ook benieuwd naar ben: hoe gaat het verder met Jessica uit “Geknipt voor jou”??? (En wat is er precies gebeurd waarom ze was zoals ze was en nu is zoals ze is).. Komt er nog een spin-off??? :-)
  Ik kan niet wachten op een nieuw boek van je!
  Groetjes, Inge.

 12. Yvonne van nunen zegt:

  Ik ben niet zo’n lezer,maar na het boek zwaar verliefd
  Ben ik zwaar verslaafd aan boeken van Chantal van gastel.
  Het leest zo lekker weg. Echt top!!!

 13. Ik vond de boeken ZWAAR VERLIEFD en ZWAAR BEPROEFD echt helemaal geweldig.
  Heb ze achter elkaar uit gelezen… kon er niet in stoppen.
  Komt er nog een vervolg op? Zou wel leuk zijn…

  Ga zo door!
  Groetjes Kim

 14. Ik heb nu zwaar verliefd en zwaar beproefd gelezen, echt super!
  Komt daar nog een deel 3 van? Ik hoop het!

 15. Dinie van Aspert zegt:

  Ik wil van je weten waar ik jouw boeken kan kopen. Ikben reeds in bezit van het boek:
  Zwaar verliefd. Groetjes Dinie van Aspert.

  • chantal zegt:

   @ Dinie,

   De boeken zijn overal in Nederland en Vlaanderen te koop via de boekhandel. Je kunt ze laten bestellen, mochten ze niet op voorraad zijn. Verder zijn ze verkrijgbaar via alle bekende boekenverkoopsites.

   Hartelijke groeten,
   Chantal