14-11 eerste draaidag Zwaar verliefd! film

Zwaar verliefd! wordt verfilmd met in de hoofdrollen Barbara Sloesen en Jim Bakkum! Volg al het nieuws over de verfilming op Facebook en Instagram en natuurlijk op alle social media van Chantal zelf!

Op Instagram laat Chantal het volgende weten:
“Nieuws! Groot nieuws, belangrijk nieuws, fantastisch nieuws. Nee, geen nieuw boek (nog niet), maar haast nog beter! Zwaar verliefd! wordt verfilmd.
Nu weten jullie eindelijk hoe het komt dat er nog geen nieuw boek van mij op de planning staat. Ik ben zo druk bezig geweest met dit project en hoe concreter het werd, hoe meer ik er door opgeslokt werd.
Afgelopen dinsdag was de eerste draaidag en ik kan al verklappen dat die mij veel vertrouwen gaf in het eindresultaat.
Ik ben zo blij dat ik het nu eindelijk met jullie kan delen en ik ga jullie natuurlijk meenemen in het hele proces. Dit is zo gaaf om mee te maken en jullie als lezers horen hier ook deel van uit te maken, want Isa en Ruben zijn ook van jullie!
Zorg dat je niets mist en volg @zwaarverliefdfilm.
Ik hoop dat jullie net zo blij zijn als ik. Tell me! Hoe vinden jullie het om Isa en Ruben straks in de bioscoop te zien? En laten we het straks even over de cast hebben, want die is AWESOME! Maar dat verdient een apart bericht, dus hou me in de gaten vandaag!”

Inmiddels is de hele cast onthuld!

 

 

Laat wat van je horen

*