17-10 Verhalenbundel Winter in New York

Dit najaar verschijnt WINTER IN NEW YORK en andere verhalen. De nieuwe verhalenbundel van Chantal van Gastel!

Kinderen schaatsen rondjes, met rode wangen van de kou. Ouders moedigen hen aan, houden hun in wanten verpakte handjes vast op het ijs. Kerstliedjes schallen uit de speakers en mensen verzamelen zich rond de vuurkorven rondom de ijsbaan. Ze slaan dekens om hun schouders en warmen zich met glühwein of warme chocolademelk. Jonge koppeltjes hebben alleen oog voor elkaar. Het is kerstavond.

It’s the most wonderful time of the year. Winterse gezelligheid, sfeervolle lichtjes, de magie van kerst en de kracht van vriendschap en liefde. Met deze hartverwarmende verhalenbundel brengt Chantal van Gastel uren leesplezier voor de lange, koude winteravonden.

In Winter in New York verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen. In Een kerstbelofte staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond. Of toch niet? Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden. En in Stop! brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeën voor haar toekomst.

Reacties

 1. Johanna zegt:

  Hee Chantal,
  Ik lees net dat er voor de winter een nieuw boek aan komt wat super leuk. Heb er nu al zin in om in te lezen. Weet je misschien ook al wanneer je nieuwe boek ongeveer uitkomt?
  Zie er naar uit.
  Succes met alles.
  Groetjes Johanna