Bestemd voor mij

Een roman over vriendschap en liefde in alle vormen: oud, nieuw en toekomstig.

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar door hun drukke levens zien ze elkaar veel te weinig.
Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aan komst wacht hen echter een verrassing. Onverwacht bezoek duikt op en herinneringen komen tot leven, waaronder die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Over eerdere titels:
‘Heerlijke, maar vooral beschamend eerlijke feelgood.’ Flair
‘Romantische en sprankelende feelgood […] in de stijl van Bridget Jones.’ AD
‘Een melange van emoties en gebeurtenissen die je keer op keer raken.’ Libelle.nl

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Dit najaar is de verfilming van Zwaar verliefd! in première gegaan. Bestemd voor mij is Chantals langverwachte nieuwe roman waarin, haar fans zullen ze ongetwijfeld herkennen, de vier vriendinnen uit Geknipt voor jou een terugkeer maken. Beide boeken zijn zelfstandig van elkaar te lezen!

Uitgeverij: The House of Books
Prijs: €21,99
ISBN: 9789044355727
E-book: €9,99

Reacties

  1. Wendeline zegt:

    Mega fan vanaf het eerste uur sinds ik Zwaar Verliefd las! Heerlijk, weer een nieuw boek! Moest dit keer beetje inkomen, maar toen het boek me had kon ik niet stoppen met lezen. Laatste hoofdstuk huilend gelezen, zo bijzonder en mooi is dat neergezet. Dank voor je heerlijke boeken! Kijk nu alweer uit naar je volgende!

    Liefs