Ik wist het

Een betoverend verhaal over liefde, vriendschap en geloven in jezelf.

Mia Robbins is niet het type dat de gebaande paden bewandelt. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Niet in het hippe en drukke nieuwe deel van het centrum, maar op het idyllische stationsplein dat al in haar jeugd haar hart gestolen heeft.

Mia zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze verwachtte. Ze ontmoet Feo. Hij is ondernemend en levenslustig. De man van wie ze – letterlijk – altijd gedroomd heeft. En alsof dat nog niet verwarrend genoeg is, vinden plots allerlei mysterieuze boodschappen hun weg naar haar. Al snel wordt Mia de levens in gezogen van iedereen om haar heen. Als een magneet trekt ze bijzondere verhalen aan. Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die veelzeggend De Haai genoemd wordt. Hij heeft zijn eigen binding met het winkelplein en naar een bijzonder verhaal is hij altijd op zoek.

Durft Mia haar gevoel te blijven volgen, ook als dit meer van haar vraagt dan ze zich ooit had kunnen voorstellen? Hoezeer mag ze betrokken raken bij de levens van anderen? En hoe kan ze ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt?

Benieuwd hoe dit verhaal tot stand gekomen is? Lees het verhaal achter Ik wist het.
Alvast een voorproefje? Leesfragment

Uitgeverij The House of Books
Prijs: € 19,95
ISBN: 9789044344868

Midprice €12,50 ISBN: 9789044348804

Reacties

 1. iris gys zegt:

  Hoi chantal,

  Ik heb jou boek ik wist het op de boekenbeurs in antwerpen gekocht en laten tekenen door jou.
  Nu heb ik het boek uit en vind ik het spijtig dat het afgelopen is.
  Zo’n mooi boek! Echt geweldig!
  Vind het echt spijtig dat het uit is!
  Ik wil zeggen dat ik blij ben dat ze voor die jongen heeft gekozen maar dan verklap ik het al voor de andere lezers dus ik ga geen namen noemen! Leuk verhaal !!
  Hopelijk komt jou volgend boek snel uit 🙂 !
  Verder wens ik jou nog veel succes en hopelijk tot snel in één van je boeken!! Joepi!!

  groetjes iris !

 2. Wow Chantal! Wat heb je weer een geweldig boek geschreven. Van de meeste boeken die ik lees kan ik na een tijdje, zonder heel goed na te denken, niet meer precies het verhaal naar boven halen. Bij jou boeken heb ik daar geen enkele moeite mee, kan me alle verhalen en personages zo voor de geest halen en daar is er nu weer een bijgekomen 🙂 ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met schrijven!

  Groetjes Ellen