Nominatie VIVA 400

Soms komen alle leuke dingen tegelijk! Ik ben nog maar net terug van mijn trip naar New York (waarover nog een uitgebreid verslag zal volgen) en ben genomineerd voor de Viva 400! Hoe gaaf is dat?

Voor degenen die misschien niet zo bekend zijn met deze lijst, zal ik eerst een korte toelichting geven. De Viva 400 is een lijst die gevuld is met vrouwen die op een bepaalde manier succesvol, inspirerend of vooruitstrevend zijn in hun eigen vakgebied. Viva formuleert het als volgt: “Een VIVA400 winnares is succesvol doordat ze anderen inspireert en gepassioneerd te werk gaat.”
Een hele eer dus om voorgedragen te worden voor een nominatie! Ik ben er ontzettend blij mee.

Er zijn dit jaar negen categorieën: Business, Bloggers, Eco, Showbizz, Smart, Creative, Young Talent, Fashion en Powerful. Mijn naam kun je vinden in de categorie Creative. Zoals je kunt zien is dit de grootste groep, dus de concurrentie is stevig! En heb je een blik geworpen op mijn concurrentes? Poe, dat gaat een moeilijke race worden. En daarom roep ik natuurlijk jullie hulp in.

Hoewel ik het al geweldig vind om genomineerd te zijn, zou het natuurlijk helemaal te gek zijn als jullie mij helpen aan zoveel mogelijk stemmen. Vind je het leuk om mee te doen? Klik dan hier om je stem uit te brengen. Toevallig kun je hiermee ook nog eens een geweldige prijs winnen, namelijk een weekend shoppen in Parijs met € 1.000,- shoptegoed.

In elke categorie kun je één stem uitbrengen, dus neem eens een kijkje in de lijst en kies je favorieten. (Voor het stemmen, moet je een account aanmaken, maar dit werkt heel eenvoudig. Je hoeft alleen een gebruikersnaam te kiezen en je e-mailadres in te vullen.) Per categorie ontvangt één winnares de enige echte VIVA400 award. En mocht je stem naar mij uitgaan, dan wil ik je alvast heel erg bedanken!