Zoek het maar uit

Recensies en Lezersreacties:

Uw Regio
In de 432 pagina’s beleeft de lezer de ervaringen van Ella, haar oma en Dex, nu en in het verleden. Door de drie verhaallijnen die naadloos in elkaar overlopen en de tijdverspringingen is het een bijzonder boek geworden dat herinneringen, romantiek en emoties oproept.

Leesfanaten.nl
Vanaf de eerste bladzijde wordt je in het boek gezogen en het laat je niet meer los. ‘Zoek het maar uit’ is zo goed geschreven dat je je zonder enige moeite, vanaf het begin, helemaal in hoofdpersoon Ella kunt verplaatsen.
Met dit boek heeft koningin van de Chicklit, Chantal van Gastel, het genre (in Nederland) naar een nieuw level getild. Thema’s als oorlog en dood worden geïntroduceerd en dat zorgt voor meer diepgang in het verhaal. ‘Zoek het maar uit’ is niet gewoon een feelgood boek, maar het zet je ook aan het denken.

Whoopsiedaisy.nl
Chantal heeft weer een prachtig boek op haar naam staan, een waar ze wat mij betreft supertrots op mag zijn. Het verhaal is meeslepend en haar schrijfstijl is erg prettig.
Zoek het maar uit is geen boek om zomaar even voor het slapen gaan te lezen. Even een hoofdstukje. Wanneer je begint is er geen stoppen aan, je wilt verder lezen. Je wilt weten hoe het afloopt en of echte liefde dan toch wel of niet bestaat. Meerdere malen moest ik mezelf dwingen om na een hoofdstuk te stoppen en het boek weg te leggen. Met een enorme knoop in mijn maag. Uit enthousiasme, uit blijheid, of zelfs uit verdriet. 5 uit 5 en als we aan 6 sterren deden kreeg ze die ene er ook nog bij.

Trotsemoeders.nl
Zoek het maar uit begint als een lekker ongecompliceerd boek, dat lekker ontspannen weg leest op de bank of in bed. Maar aan het einde liepen de tranen over mijn wangen. Chantal van Gastel heeft met Zoek het maar uit een geslaagd boek geschreven: boeiende verhaallijnen, sympathieke hoofdpersonen, oog voor detail, over het algemeen erg prettig leesbaar en nog lekker dik ook. Wat mij betreft een echte aanrader!

NBD Biblion
Zeer vermakelijke roman, met geloofwaardige karakters en grote chemie tussen de twee hoofdpersonages. Om hen nog beter te leren kennen, wordt de lezer ook getracteerd op flashbacks van Ella’s en Dex’ jeugd. Vooral bijzonder zijn de hoofdstukken waarin je mee kunt lezen met Ella’s boek, dat gaat over de jeugdbelevenissen van haar oma.

Chicklit.nl
Zoek het maar uit is totaal geen luchtige chicklit te noemen (welke ik als chicklit-liefhebber ook heerlijk vind, begrijp me niet verkeerd), er zat veel meer lading aan het verhaal. Het is wel een liefdesverhaal, maar de unieke band tussen Ella en haar oma, de Tweede Wereldoorlog-schetsen in het boek die je echt meenemen naar deze erbarmelijke tijd en de verhalen van de verschillende Eerste Grote Liefdes die door elkaar heenlopen maken het boek in mijn ogen heel speciaal.
De laatste 200 pagina’s van het boek leek ik wel in het papier gekropen en samengesmolten te zijn met de hoofdpersonages. Ik had het gevoel zelf middenin het verhaal te zitten en voelde zó mee met Ella. Ik voelde haar frustraties, haar verdriet, haar pijn, maar ook haar vreugde en geluk. Zowel een lach, als een traan kon dan ook niet uitblijven.

Libelle.nl
Wat een prachtig boek is dit. Het boek is een melange van emoties en gebeurtenissen die je keer op keer raken. Het boek is prachtig geschreven met terugblikken naar het verleden, juist deze terugblikken maken het het boek nog interessanter.

 

Boekenclub Viva.nl

Debbie:
Een boek waar zo’n beetje alle emoties in voorkomen, verliefdheid, boosheid, angst, verdriet.

Anircha:
Een chicklit met een lach en een traan, een boek dat je niet loslaat, bijna meer een roman dan een chicklit. Je zou willen dat je voor eeuwig door kon blijven lezen.

Shand:
Door de schrijfster erg beeldend en op sommige punten in het verhaal confronterend neergezet. Eigenlijk een heel herkenbaar boek. De schrijfster weet veel emoties vast te leggen, zowel humor, boosheid, angst en verdriet. Een boek dat zodra je er in begint je niet meer weg wilt leggen. Goed neergezette en opbouwende verhaallijn, boeiende hoofdpersonen en ik heb vooral genoten van de band die er tussen oma en Ella bestaat!

Ilse91:
‘Zoek het maar uit’ is een aanrader voor alle vrouwen die houden van romantische feel good literatuur en die geloven in het lot en echte liefde. Ow ja, en je moet het niet erg vinden wat uurtjes slaap te missen aangezien je het boek niet kan wegleggen voordat het uit is. Ik vind boeken niet snel perfect, maar deze is het zeker en daarom krijgt het boek een 10.

Bol.com

MartiniqueK:
Chantal heeft de opmerkelijke gave om personages te bedenken waar ik me zo ongelofelijk mee kan identificeren dat het aan de ene kant geweldig en aan de andere kant soms best moeilijk is. Desalniettemin is het altijd een genot om haar boeken te lezen. Zo ook ‘Zoek het maar uit’. In het begin maken we kennis met Ella. Ella maakt een nare ervaring mee in de boekhandel waar ze werkt en begint daardoor aan andere dingen in haar leven te twijfelen. Dex verschijnt ten tonele en samen met Ella zwijmelen we weg bij de gedachte aan hem. Je voelt je als Ella tijdens de best wel sexy douche scene. Je kunt je precies indenken hoe Ella zich voelt tijdens het optreden waarbij Dex alleen voor haar lijkt te zingen. Een heerlijk deel van het boek dat leest als een echte chicklit zoals een chicklit moet zijn. Dan maken we kennis met oma. En wat voor een oma. De band die beschreven wordt tussen Ella en haar oma is fantastisch. Je voelt de liefde tussen de twee en als dan het boek wat meer focust op de jongere oma en haar belevenissen tijdens de oorlog wordt het boek naast sexy, grappig en herkenbaar ook ontzettend ontroerend. Een volwaardige roman die je laat huilen en lachen. Na het lezen van dit boek was ik dan ook aardig van m’n stuk. Ik herkende me in Ella en de dag erna ben ik bij mijn oma op bezoek gegaan en naar haar verhalen geluisterd. Door alle drukte vergeet ik dat soms, maar Chantal heeft me er even aan herinnerd hoe mooi de band tussen een oma en haar kleindochter ook alweer kan zijn.
Wat mij betreft is dit het beste boek van Chantal tot nu toe. Het smaakt naar meer, veel meer. Het is met volle teugen genieten. Bijna inhouden met lezen omdat je anders veel te snel bij het einde van het boek bent en aan de andere kant niet kunnen stoppen met lezen omdat je gewoon moet weten hoe het verder gaat.
Topboek van een topschrijfster. Thanks Chantal!

Niekie1980:
In een woord fantastisch!!!
Met heel veel plezier heb ik Zoek het maar uit! gelezen. Het was een achtbaan van aantrekken en afstoten, plezier en ontroering.
De personages zijn zulke fijne mensen met ieder hun eigen verhaal. De échte liefde spat er vanaf! En ik heb erg genoten van de band die Ella met haar oma heeft. Het verhaal heeft me meegesleept en hardop laten lachen en huilen.
Kortom, een echte aanrader die je niet meer los laat!!!

Cathy:
Dit boek begint als een leuke, enigszins voorspelbare chicklit, maar halverwege ontstaat er een prachtig verhaal. Het liet me niet meer los en zorgde ervoor dat ik het boek tot diep in de nacht door las en dat me ontroerde. Wat een geweldig boek heeft Chantal van Gastel afgeleverd!! Haar beste boek tot nu toe, en haar andere boeken vond ik ook al erg goed.

Twitter

From: @lianekusters
Sent: 8 januari 2012 16:18
De afgelopen uren snotterend doorgebracht boven het boek ‘Zoek het maar uit’. Bedankt @chantalvgastel voor je prachtige verhaal

From: @Hoogstraten3
Sent: 8 januari 2012 16:01
Heb je boek: “Zoek het maar uit” gister uitgelezen. Heel mooi geschreven! @chantalvgastel

From: @Tammelini
Sent: 8 januari 2012 01:36
@chantalvgastel over.. Prachtig hoe de verhalen lopen. Zeker niet zo maar een goede chicklit, dit boek is veel meer ! thx

From: @Tammelini
Sent: 8 januari 2012 01:34
@chantalvgastel Ik heb je boek Zoek het maar uit, zo goed als één stuk uitgelezen, boven verwachting, goed. Ik hou er zelf een tattoo aan..

From: @lianekusters
Sent: 8 januari 2012 00:41
Mezelf op 2/3 van het boek snikkend los gemaakt van ‘Zoek het maar uit’ van @chantalvgastel. Kies Dex! Kies Dex!

From: @Amarijn
Sent: 7 januari 2012 11:54
Helaas heb ik het nieuwe boek van @chantalvgastel alweer uit. Maar wat een heerlijk boek. Kan niet wachten tot er weer een nieuwe is.

From: @rwwierenga
Sent: 28 december 2011 13:20
In een adem vanochtend (laatste helft) van #zoekhetmaaruit uitgelezen! Wat een mooi boek!! bedankt @chantalvgastel! #supermooiboek

From: @Gerrianne81
Sent: 19 december 2011 23:17
Weer een boek om niet te vergeten uit gelezen. #zoekhetmaaruit @chantalvgastel. Nu tijd om te slapen I guess.

From: @AnoekMatthieu
Sent: 4 december 2011 13:49
@chantalvgastel net als bij al jouw boeken, ook nu weer moeite met wegleggen:-) dat doe je goed!

From: @AnoekMatthieu
Sent: 4 december 2011 12:42
Sinterklaas heeft vandaag #zoekhetmaaruit van @chantalvgastel gebracht! Geduld is op de proef gesteld, mag nu eindelijk beginnen met lezen!

From: @ChrisHesselink
Sent: 3 december 2011 21:27
@chantalvgastel avonden voor het slapengaan je boek Zoek het maar uit gelezen. Gisteren de laatste blz. Baal ik van…prachtig boek!

From: @_meertje
Sent: 28 november 2011 09:14
@chantalvgastel Net je boek ‘Zoek het maar uit’ gelezen vind de andere ook top maar deze (lees Dex 😉 ) is echt mijn favo #keepupthegoodwork

From: @MaschaLooije
Sent: 27 november 2011 19:50
@chantalvgastel in 1 dag Zoek het maar uit uitgelezen! Mooi! Vol emoties. Je ben gegroeid in je schrijven. Kon t niet wegleggen.

From: @Sofie_Blyau
Sent: 26 november 2011 19:13
@chantalvgastel Ik ben verslingerd a je boek,wil niet dat ht eindigt& wil al mijn plannen v vanavond cancellen zodat ik kan blijven lezen 🙂

From: @Sofie_Blyau
Sent: 26 november 2011 00:44
@chantalvgastel wat een mooi boek -zoek het maar uit! Ik kan het niet opzij leggen en zou nochtans moeten gaan slapen…

From: @LucyCarpeDiem
Sent: 14 november 2011 21:41
@chantalvgastel ik heb je geweldige boek ‘zoek t maar uit’ helaas uit. Vanaf pag.388 continue liggen sniffen!! dankjewel voor dit boek

From: @AdavanIwaarden
Sent: 14 november 2011 15:29
@chantalvgastel, dank je voor je geweldige boeken. Heb me heerlijk in de wereld van Ella gewaand met veel tranen. Bedankt!!

From: @Es_Snel
Sent: 13 november 2011 14:42
Wow wat een onwijs mooi boek #zoekhetmaaruit @chantalvgastel #kippenvel

From: @Es_Snel
Sent: 11 november 2011 17:23
Helemaal meegezogen in het verhaal #zoekhetmaaruit @chantalvgastel wat een heerlijk boek!

From: @goldenluck1
Sent: 10 november 2011 19:14
@chantalvgastel Heb net “Zoek het maar uit” gelezen, geweldig boek, zo ontroerend, zo mooi! Bedankt dat je het geschreven hebt!

From: @Natascha_zon
Sent: 9 november 2011 20:08
@chantalvgastel Net ‘zoek het maar uit’ uitgelezen. Wauw! Super boek! Erg realistisch en mooi.

From: @chantal_djaylen
Sent: 8 november 2011 18:16
@chantalvgastel zoek het maar uit was wederom een super boek had hem zo uit zit nu al op het volgende boek te wachten!!

From: @goldenluck1
Sent: 8 november 2011 14:57
@chantalvgastel Heb net “Zoek het maar uit” gelezen, geweldig boek, zo ontroerend, zo mooi! Bedankt dat je het geschreven hebt!

From: @renatealberts
Sent: 7 november 2011 11:26
@chantalvgastel ik heb net ‘zoek het maar uit’ uitgelezen. fantastisch!!! kan niet wachten op een nieuw verhaal…..

From: @Djoon3
Sent: 6 november 2011 11:18
@chantalvgastel oow wat een heerlijk boek! Ben nog maar bij het begin maar ik vond die dex nou al een lekker ding! Weet niet of dat nog verandert

From: @amineemrem
Sent: 6 november 2011 17:06
Ik heb het boek van @chantalvgastel in 1 ruk en heel veel tranen uitgelezen prachtig en zo ontzettend ontroerend

From: @JackylovesNY
Sent: 5 november 2011 01:42
Op ‘n nat kussen vd tranen, doe ik nu eindelijk m’n ogen dicht en droom ik over Anna&Ezra. Chapeau @chantalvgastel! Waanzinnig ontroerend!

From: @kvm79
Sent: 4 november 2011 12:40
Het boek: Zoek het maar uit, van schrijfster @chantalvgastel is TOP!! Helder, ontroerend en lief.

From: @kdkonink
Sent: 3 november 2011 22:36
@chantalvgastel bedankt voor dit geweldige boek! Ik heb van elke letter genoten. En wederom keihard gejankt. #zoekhetmaaruit

From: @amj_snijders
Sent: 30 oktober 2011 21:42
@chantalvgastel ik kan maar niet accepteren dat het boek #zoekhetmaaruit al uit is, en daarom blijf ik het einde steeds maar opnieuw lezen..

From: @AnouckHaven
Sent: 30 oktober 2011 16:23
@chantalvgastel Echt geweldig boek, kan nog steeds niet beginnen met ander boek, zit nog in mijn hoofd met de hoofdpersonen. 😉

From: @AnouckHaven
Sent: 29 oktober 2011 20:50
@chantalvgastel Wat een prachtig boek #zoekhetmaaruit ik kan niet stoppen met lezen. Moet wel steeds huilen, zo levensecht geschreven

From: @roelenjanine
Sent: 25 oktober 2011 08:52
Wow! Ik ben er stil van! Zo mooi! #Zoekhetmaaruit van @chantalvgastel moet je echt lezen!!!

From: @roelenjanine
Sent: 24 oktober 2011 18:31
@chantalvgastel ik zit nu op de camping en heb eindelijk tijd om hem te lezen maar kan hem haast niet weg leggen! Zo mooi!! #Zoekhetmaaruit

From: @Rcpvdberg
Sent: 21 oktober 2011 18:24
@chantalvgastel heb met een lach en een traan Zoek het maar uit gelezen. Binnen 18 uur (met nachtrust ertussen) uitgelezen! 😉

From: @MarijkesWereld
Sent: 20 oktober 2011 22:16
Aargh onmogelijk om #zoekhetmaaruit van @chantalvgastel weg te leggen; tranen, een lach, kippenvel en pijnlijk herkenbaar!

From: @HaciendaGV
Sent: 20 oktober 2011 11:22
@chantalvgastel net je boek “zoek het maar uit” uitgelezen…geweldig boek,

From: @AlissaIriks
Sent: 18 oktober 2011 10:20
@chantalvgastel voor mij was het herfstweer goed excuus om net je nieuwste boek uit te lezen, wat en super verhaal! #gaikzekernog10keerlezen

From: @SuzannevKeulen
Sent: 18 oktober 2011 09:19
@chantalvgastel Wat kun jij goed schrijven! Met een lach en een traan je boek uitgelezen #zoekhetmaaruit. Goed opgezet plot met diepgang.

From: @anietje1982
Sent: 17 oktober 2011 17:06
@chantalvgastel de rest erna in de metro ook! Maar ik vind het zo mooi! Ik voel de emotie van Ella, Chantal dit heb je zo mooi gedaan!

From: @anietje1982
Sent: 17 oktober 2011 16:45
Zit in de trein en lees #zoekhetmaaruit van @chantalvgastel, hoofdstuk 53 en de tranen rollen over mijn wangen… Wat ontzettend echt!!

From: @Beth49Eliza
Sent: 16 oktober 2011 19:00
Mijn boek is uitttt …#zoekhetmaaruit van @chantalvgastel schitterend… een dikke 10+ meesterlijk geschreven SUPER

From: @WilmaW
Sent: 11 oktober 2011 16:30
Zoek het maar uit van @chantalvgastel helaas alweer uit. Geweldig boek, mooi verhaal en personages waarmee je je verbonden voelt. Bedankt.

From: @Damespraatjes
Sent: 11 oktober 2011 11:39
@chantalvgastel Wat een geweldig boek. Ben al weer helemaal dol op de hoofdpersonen, vooral op Dex…..

From: @wen1310
Sent: 10 oktober 2011 16:12
#zoekhetmaaruit van @chantalvgastel wederom een super mooi boek en ook emotioneel! In een keer uitgelezen.

From: @WilmaW
Sent: 10 oktober 2011 01:51
@chantalvgastel ‘t is bijna 2 uur, ben op pag.158, om 6 uur gaat de wekker, ik kan niet stoppen met ‘Zoek het maar uit’. Bedankt 😉

From: @KlaartjeD
Sent: 9 oktober 2011 14:01
@TheHouseofBooks #zoekhetmaaruit Verrassend geschreven, met veel gevoel! Alle menselijke emoties komen naar voren in deze chicklit. 1/2

@TheHouseofBooks #zoekhetmaaruit 2 verhaallijnen, flashbacks en boeiende hoofdpersonen werken toe naar een heftig en onverwachts eind. 2/3

@TheHouseofBooks #zoekhetmaaruit Een aanrader voor iedere chicklit-fan, dit boek van Nederlands beste chicklit-schrijfster! 3/3

From: @Janneke1960
Sent: 9 oktober 2011 13:10
@TheHouseofBooks @chantalvgastel Boeiend, romantisch verhaal met emotie en diepte. Meer dan doorsnee chicklit! #zoekhetmaaruit

From: @Chantal_Smit
Sent: 8 oktober 2011 13:23
@chantalvgastel.. weer een geweldig boek.. ik heb gelachen, gehuild (veel) en volgens mij heb ik zelfs vlinders in mn buik! #zoekhetmaaruit

From: @Anneloes79
Sent: 7 oktober 2011 14:01
@chantalvgastel wat een super boek weer. Kon niet wachten om verder te lezen! Leefde mee en voelde verliefdheidkriebels en verdriet. TOP!

From: @ClaudiaRoozen
Sent: 7 oktober 2011 12:12
#zoekhetmaaruit @chantalvgastel het boek is uit. Gelachen en gehuild. Genoten. Nu het gemis. @chantalvgastel volgend boek bijna klaar?

From: @linvdweteringh
Sent: 6 oktober 2011 21:10
@chantalvgastel #Zoekhetmaaruit was het wachten waard, wat een super mooi boek! Gelachen, maar ook wat tranen weggeveegd!

From: @macaronikoek
Sent: 6 oktober 2011 15:14
@chantalvgastel Boek uitgelezen! Wat een emoties.. vond het een geweldig boek! 🙂 Ik wacht op de verfilming! #zoekhetmaaruit

From: @InteriorlyDsign
Sent: 6 oktober 2011 13:02
Ik heb nog nooit zo lang over een boek gedaan. Ben al 1 week bezig met #zoekhetmaaruit van @chantalvgastel. Wil gewoon niet dat 1/2
#zoekhetmaaruit @chantalvgastel het afgelopen is. Probeer het einde zo lang mogelijk uit te stellen. Origineel verhaal, prachtig geschreven.

From: @sasontwit
Sent: 6 oktober 2011 10:00
@chantalvgastel hulde aan boek nmr 4 #zoekhetmaaruit. Zelden 4 boeken gelezen van 1 auteur waarbij je de personages echt gaan leven! Top 🙂

From: @Mrs_tenBruin
Sent: 6 oktober 2011 09:49
@chantalvgastel Help! Ik heb je boek uit… Wat nu? Hij was net als je andere boeken GEWELDIG!! Wanneer komt je volgende? 😉

From: @lisannekuilman
Sent: 4 oktober 2011 21:03
@chantalvgastel Wat een geweldig, mooi en ontroerend boek is zoek het maar uit. Heb het in een paar dagen gelezen met een lach en een traan!

From: @Shayna01
Sent: 4 oktober 2011 14:57
@chantalvgastel heb net ‘zoek het maar uit’ uit!! Wat een ongelooflijk goed verhaal. Kon niet meer stoppen met lezen! #wileenvervolg

From: @samvr22
Sent: 3 oktober 2011 20:14
@chantalvgastel leuke filmpjes, super fijn. Je boeken blijven in mijn hoofd zitten, echt isa en hannah, ruben en frank en ella,dex,boris.

From: @Vertaalster_M
Sent: 3 oktober 2011 13:32
Als uw vertaling vertraging heeft, is dat de schuld van @ChantalvGastel, door haar blijf ik lezen :). Nee geintje, maar boek is GEWELDIG!

From: @Anircha
Sent: 3 oktober 2011 11:02
@TheHouseofBooks Dit weekend genoten van #zoekhetmaaruit van @chantalvgastel Gelachen, ontroering, alles in één boek, een topper!!

From: @Sjerren
Sent: 3 oktober 2011 10:37
Ik weet ook wel waarom ik niet vooruit te branden ben. Ik ben veel te laat gaan slapen. De schuld van @ChantalvGastel’s boek #zoekhetmaaruit

From: @Pippi1961
Sent: 3 oktober 2011 08:54
Lieve @chantalvgastel , je hebt me aan het huilen gemaakt met je prachtige Zoek het maar uit.

From: @agnesr83
Sent: 2 oktober 2011 23:04
@chantalvgastel wat een mooi boek! Dit weekend het boek in 1 ruk uitgelezen, ben er nog steeds stil van! Je hebt jezelf overtroffen!

From: @DebbieGerven
Sent: 2 oktober 2011 09:07
In één adem zoek het maar uit @chantalvgastel uitgelezen.

From: @anitasmits69
Sent: 1 oktober 2011 19:56
@chantalvgastel Wat een fantastisch boek! Ik kan niet wachten tot je 5e boek uitkomt! Nooit stoppen met schrijven! #Zoekhetmaaruit

From: @tesje1988
Sent: 1 oktober 2011 12:38
Binnen 3 dagen het boek “zoek het maar uit” gelezen van @chantalvgastel Wat een geweldig boek! Een ontroerend verhaal! Dikke 10!

From: @Gemmy_1987
Sent: 30 september 2011 18:32
Het eerste wat in mn koffer ligt #zoekhetmaaruit @chantalvgastel nog 1week wachten dan kan ik m eindelijk lezen @ kreta

From: @Roow_
Sent: 29 september 2011 22:25
Net #Zoekhetmaaruit uit gelezen. Wat een top boek. De eerste die me zo onwijs geraakt heeft. Met een lach & een traan. TNX @chantalvgastel!!

From: @Roow_
Sent: 29 september 2011 22:03
@chantalvgastel Jemig man, ik blijf maar huilen.. Zo onwijs mooi geschreven!! 😉 Hij is bijna uit.. Vind het nu al jammer.. #Zoekhetmaaruit

From: @channie73
Sent: 28 september 2011 22:23
@chantalvgastel #zoekhetmaaruit is uit wat een heerlijk en intens boek! #knapwerk

From: @AnikaMD
Sent: 28 september 2011 22:03
@chantalvgastel Fántástisch boek #zoekhetmaaruit Zondag in 1x uitgelezen!! Complimenten Chantal!

@chantalvgastel Een lach, een traan en vlinders in m’n buik als ik las over Dex en Ella…erg goed geschreven dus! 😀

From: @Petronellalala
Sent: 28 september 2011 20:49
#zoekhetmaaruit is uit! Wat een goed boek! @chantalvgastel gisteren begonnen en bijna alleen maar gestopt voor eten, drinken en slapen! Haha

From: @samvr22
Sent: 28 september 2011 17:07
@chantalvgastel zo mooi boek, word er soms helemaal stil van.

From: @Shann_aa
Sent: 28 september 2011 13:25
@chantalvgastel Natuurlijk heb ik #zoekhetmaaruit al uit gelezen! Geweldig boek! Goed geschreven! 😀 Kan het verhaal helemaal inbeelden! 😀

From: @Sangeeta_89
Sent: 28 september 2011 11:09
@chantalvgastel Geweldig!#zoekhetmaaruit Ik moest hem net als je andere boeken gewoon in een keer uitlezen! Super mooi en goed verhaal!

From: @marjoleinxx15
Sent: 27 september 2011 21:07
@chantalvgastel Uit! Wat een super mooi, aangrijpend, onvergetelijk en je-blijft-er-maar-in-doorlezen boek was het! #zoekhetmaaruit

From: @Jennyy2
Sent: 27 september 2011 17:57
Zit nu op blz 220 van #zoekhetmaaruit van @chantalvgastel en ik kan me zoooo inleven in Ella op dit moment,

From: @Mel_E1970
Sent: 27 september 2011 09:49
@chantalvgastel Bedankt voor weer uren leesplezier, met een lach en een traan. Dikke 10+ #zoekhetmaaruit #genoten

From: @lindag75
Sent: 26 september 2011 23:02
Bijna in 1 ruk #zoekhetmaaruit van @chantalvgastel uitgelezen. Wat een prachtig verhaal, had nog uren door kunnen lezen.

From: @marjoleinxx15
Sent: 26 september 2011 20:56
Het is maar goed dat er niet elke maand n nieuw boek @chantalvgastel uitkomt. Ben niet gezellig voor mn man. Blz 326 #kannietstoppenmetlezen

From: @booklover85
Sent: 26 september 2011 16:58
Bedankt @chantalvgastel voor het schrijven van Zoek het maar uit. Heb t net met tranen in mijn ogen uitgelezen. Wat een mooi verhaal.

From: @Prinsesjee
Sent: 26 september 2011 15:26
Dat verhaal van ‘vroeger’ van Ella en Dex is gewoon perfect! <3 #zoekhetmaaruit @chantalvgastel

From: @Rianne107
Sent: 25 september 2011 23:52
Eindelijk het boek #zoekhetmaaruit uitgelezen.. Suppeeeeerrrrrrrr @chantalvgastel. Heb nog nooit zoveel gehuild tijdens een boek lezen.. 1/2

@chantalvgastel echt knap,mooi en onbegrijpelijk hoe je zo iets kan schrijven. Hopen dat er weer snel een boek van je komt. Liefs Rianne

From: @KarlienMolenaar
Sent: 25 september 2011 13:30
#Uitgelezen #Zoekhetmaaruit van @chantalvgastel Wederom een heerlijk boek van haar! Zo wil ik er meer hebben!

From: @Chanschrijft
Sent: 24 september 2011 22:29
douchen en daarna bedje in om verder te lezen in het boek van @chantalvgastel, dat boek is zoals vanouds weer geweldig!

From: @Rianne107
Sent: 23 september 2011 00:14
Het boek #zoekhetmaaruit nog niet uit.. Geniet er erg van.een super boek weer @chantalvgastel Grappig, emotioneel tegelijk.herkenbare dingen

From: @peterarts
Sent: 22 september 2011 19:46
Hoe zorg je dat een zwangere vrouw rust neemt? Geef haar het nieuwe boek van @chantalvgastel

From: @LindyMichelle89
Sent: 21 september 2011 00:36
@chantalvgastel waarom is jou boek zo leuk en lopen de hoofdstukken zo mooi over? Moet morgen weer vroeg op! #superboek #slaapgebrek

From: @LAU_MUSICLICOUS
Sent: 20 september 2011 18:34
@chantalvgastel ‘k heb het boek op 1 dag uitgelezen, echt zaliggg! Had ik mr een Dex! Twee fantastische oma’s heb ik al ;D

From: @IlseBighelaar
Sent: 19 september 2011 01:16
Gelukkig komen er niet zo vaak nieuwe boeken van @chantalvgastel uit, anders had ik nooit meer tijd om te slapen. #zoekhetmaaruit

From: @IlseBighelaar
Sent: 17 september 2011 16:42
Niet storen aub, ik moet belangrijke dingen doen. Het nieuwe boek van @chantalvgastel is namelijk net bezorgd 🙂