Zwaar verguld!

 

Chicklit.nl
Boeken over bruiloften zijn leuk, maar Zwaar verguld! bevat gelukkig voldoende elementen om het niveau ‘leuk’ en ‘dertien-in-een-dozijn’ te ontstijgen. In Zwaar verguld! ga je nóg meer van de hoofdpersonen houden en bouw je nóg meer een band met ze op. Je voelt je als het ware onderdeel van de vriendengroep. Daarom voelt het dichtslaan van het boek dan ook als het afscheid nemen van vrienden, hele goede vrienden. Snik.

Magazine Vrouw van Telegraaf
Met een flinke dosis humor en een vlotte pen, neemt Chantal u mee in de wereld van Isa.

Leesfanaten.nl
Van Gastel weet in ‘Zwaar Verguld’ de draad moeiteloos op te pakken van de twee delen die eerder verschenen zijn in de Zwaar-reeks. Al vanaf pagina één word je weer helemaal opgenomen in het verhaal en het laat je niet meer los totdat je de laatste bladzijde hebt omgeslagen.
‘Zwaar Verguld’ is de kers op de (bruids)taart. Wie eenmaal aan de reeks begonnen is, moet er niet aan denken om dit boek links te laten liggen.

Adorablebooks.nl
In dit boek ben ik nog meer van Isa en Ruben gaan houden. Wat een heerlijk stel en soms had ik even het idee dat ik erbij was. Het boek bevat weer ontzettend veel humor (lees: rennen achter aapjes aan), maar het is niet alleen maar leuk. Floor en Mas worstelen met hun vroeg geboren kindje Luca. Het boek verveelt je geen moment en ik kon daardoor ook niet stoppen met lezen. Het laatste hoofdstuk heeft mij echt verrast. Toen ik het boek dichtsloeg, of eigenlijk de laatste bladzijde wegdrukte op mijn e-reader, moest ik even een klein traantje laten.

Booksandkisses.nl
Wat een prachtboek. Ik heb er gewoon niks anders over te zeggen. Mijn liefde voor de Zwaar!-serie was al duidelijk, maar dit boek slaat echt alles. Ik had het zo uit, ik kon gewoon niet stoppen!