Zwaar verliefd!

Recensies:

Flair
Heerlijke, maar vooral beschamend eerlijke chicklit.

Beautychannelxl.nl
SATC maar dan anders. Leuk, vlot en humoristisch geschreven.

Chicklit.nl
Nieuwkomer Chantal van Gastel slaat met haar debuut, Zwaar verliefd, de spijker op z’n kop! Zelden heb ik zo’n lekker en vlot geschreven Nederlands boek gelezen!
Dit boek is alles wat je van een chicklit verwacht: lekker vlot geschreven, beschamend herkenbaar, grappig en heerlijk ontspannend.

AD.nl
Romantische en sprankelende chicklit van debuterend schrijftalent Chantal van Gastel. Ontwapenende en sympathieke hoofdpersoon in de stijl van Bridget Jones.

Styletoday.nl
Fijn chicklitboek waar gewicht en liefde op een grappige manier gecombineerd worden.

Dizzie.nl
Zwaar Verliefd! van Chantal van Gastel is een aangenaam luchtig verhaal waar de romantiek vanaf spat!

Misslipgloss.nl
Dit boek is ontzettend leuk geschreven, de schrijfstijl van Chantal van Gastel is erg goed. Het boek lees echt als een trein, ik heb het zelf in één dag uitgelezen. Je gaat je heerlijk happy voelen van dit verhaal.

Vrouw.nl
Erg fijn voor een lekkere luie zondag, waarop je de deur niet uithoeft.

Boekenrubriek.nl
Dit boek is zo leuk als het er uit ziet. Het is een licht en luchtig romantisch verhaal met de sympathieke Isa in de hoofdrol.

Leesfanaten.nl
Isa’s gewichtproblemen maken het verhaal voor veel mensen herkenbaar. Eindelijk gaat het eens niet over een jonge godin, die het geluk als een magneet naar zich toetrekt. Ruben is wel de perfecte man en het is leuk om te lezen dat de knappe vent eens valt voor het meisje dat zo onzeker is over zichzelf. Op Ruben ben je als lezer meteen verliefd en dat maakt de spanning des te groter als zijn ex in beeld komt. De manier waarop Chantal van Gastel schrijft maakt dat de personages echt tot leven komen. In de periode dat ik het boek las, leefde ik zelf bijna op een roze wolk. Helaas duurde dat maar enkele dagen, want ik kon niet stoppen met lezen. Het is een echte feelgood roman, die ook nog eens inspirerend kan zijn voor mensen die zelf af willen vallen. Kortom: zeer zeker een aanrader.

Lezersreacties

Dizzie.nl

Tamara:
wat een ontzettend goede debuutroman. Ik heb er echt van genoten. En wat was Isa herkenbaar zeg. De strijd tegen de kilo’s, de onzekerheid in de liefde. Dit boek heeft een plaats in mijn top 10 veroverd.

Toorntje:
Een heerlijk boek om lekker te ontspannen.
Een boek dat aan geeft dat het niet altijd om je uiterlijk gaat,of je nu dik of dun bent.
Ook geweldig dat de verhalen over dieren zo mooi zijn omschreven,moest ook even een traan wegpinken…bij het geven van het spuitje bij een hondje.

Saskia:
Nu weet ik weer waarom ik chicklits zo heerlijk vind om te lezen! In één woord super en dat nog wel van eigen bodem! Chantal weet hoe ze een geweldige chicklit moet schrijven waar je helemaal in wegdroomt.

Chicklit.nl

Denise (20):
Ik heb echt nog nooit zulke leuke boeken gelezen als Zwaar verliefd En Zwaar beproefd. Goh wat baalde ik dat ik ze uit heb.. Ik probeer nu andere boeken te lezen, maar daar kom ik niet in, na deze boeken gelezen te hebben.

Lisanne:
Ik las Zwaar verliefd en was gelijk verkocht. En dat kwam door de personage van dat boek.
Dat boek laat zien dat te zwaar zijn helemaal niet kansloos is. Door haar goede karakter en verantwoordelijke beroep heeft ze een leuke man aan de haak geslagen. En daar telt het ook om. De binnenkant.

Anita:
Ik zou het nooit vergeten jouw eerste boek las ik toen ik in Parijs was aan het ziekenhuisbed van mijn dochter. Uit mijn raam keek ik uit over de eiffeltoren en zat ik te piekeren. Gelukkig had ik jouw boek mee en ik heb het bijna in een keer uitgelezen. Ondanks de moeilijke tijd die we in het ziekenhuis hadden, heeft de humor van jouw boek het ziekenhuisverblijf een stuk luchtiger gemaakt en waardoor mijn dochter een stuk sneller herstelde.

Nettie (44): Is een heel goed boek, niet leeftijdgebonden (kijk maar naar mij) en inderdaad heel herkenbaar. Als je dit hebt gelezen heb je weer een hele hoop zelfvertrouwen, en weet je dat er ergens voor jou ook de ware liefde op de loer ligt.

Lilianne (32): Gewoon geweldig, ik ben in de zevende hemel en weet nu dat er voor mij ook nog hoop is. Heb er geen woorden voor, zo goed is dit geschreven.

Charlotte (17): Het lijkt wel of het boek over mij gaat! Ik heb het in één ruk uitgelezen en in een deuk gelegen van het lachen!
Bol.com

Maartje:
Zo zie je maar dat wat goed is niet van ver hoeft te komen en dat we zelf talentvolle auteurs hebben die zich met het grootste gemak met de wereldtop kunnen meten. Super boek van internationale klasse.

Diny:
IK ben 59 jaar en zie in Isa mezelf toen ik ongeveer 25 jaar was. De tijd was toen anders maar ik had maat 46 en toen vond ik dat ook niet leuk, nu heb ik al meer dan 15 jaar maat 42, ben nog niet een van de slankste maar voel me op en top vrouw. Ik raad alle vrouwen aan,die een beetje aan zichzelf twijfelen om dit boek te kopen en daarna zul je wel zien wat het met je heeft gedaan, je hebt weer zelfvertrouwen.

Sytse:
Een prachtig boek dat zowel als realistisch als idealistisch bestempeld kan worden.