Vaarwel Roscoe

De wereld is in shock als superster Roscoe Mulder plotseling overlijdt. Maar zijn verhaal eindigt daar niet.

Fans, collega’s en vrienden zijn in shock en diepe rouw na het plotselinge overlijden van de vijfendertigjarige acteur en muzikant Roscoe Mulder, die gisteren in de vroege ochtend levenloos werd aangetroffen in zijn hotelkamer in San Francisco. Over de precieze toedracht worden door de autoriteiten nog geen mededelingen gedaan. Het management van Mulder verklaart diepbedroefd te zijn over deze tragische gebeurtenis. Of de onverwachte dood van Mulder gevolgen heeft voor de release van Starry Night, de rolprent over het leven van Vincent van Gogh, is niet bekend. Eerder refereerde Mulder al aan deze rol als ‘de rol van zijn leven’. Dat het tevens de laatste rol van zijn leven zou worden, kon niemand vermoeden.’ – Daily Entertainment News

De hele wereld is in shock als multitalent Roscoe Mulder onverwachts overlijdt. Tegen wil en dank doorgebroken als superheld in een hitserie, zat Roscoe nog boordevol plannen en ideeën: schrijver wilde hij zijn, en fotograaf, en muzikant. Het verlies is groot, maar bij niemand komt de klap harder aan dan bij de twee belangrijkste mensen in het leven van Roscoe: zijn grote liefde Livia en zijn broer Rafael.

Terwijl er postzakken vol steunbetuigingen worden bezorgd en social media overstromen met berichten en speculaties van vriend en vijand, proberen Rafael en Livia grip te krijgen op hun verdriet. Via hun herinneringen reconstrueren ze het leven van Roscoe, de man achter de artiest, een hypergevoelige jongen die worstelde met een neiging om alle leed van de wereld op zijn schouders te torsen. Hij stond altijd klaar voor iedereen en gunde iedereen een tweede kans, van hun weggelopen vader tot de zwerver op de hoek van de straat, maar was er wel genoeg oog voor hem?

Vaarwel Roscoe verschijnt 9 maart 2021. Pre-order nu bij je favoriete boekwinkel, of online via o.a.:

Bol
Bruna
Bookspot
AKO
Libris

Reacties

  1. i like this immaculate article

Laat wat van je horen

*