Win deze stijlvolle pumps!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik van schoenen hou. Van alle schoenen, maar van pumps het meest. Als klein meisje keek ik al verlangend naar de hoge hakken, als ik met mijn moeder en oma schoenen ging kopen. En toen ik laatst met platte laarzen bij mijn tante het huis binnen kwam wandelen, vroeg ze me of ik ziek was.

Omdat ik weet dat veel van mijn lezeressen net zoveel van mooie schoenen houden als ik, vind ik het extra leuk dat ik mijn schoenentic nu op een heel leuke manier met hen kan delen.

Deze week mocht ik namelijk van het hippe schoenenlabel Shick* een paar schoenen uitzoeken. Mijn oog viel al snel op deze nude pumps. En het goede nieuws is: ik mag ook drie van mijn fans blij maken met deze schoenen! Stuur me een tweet (@chantalvgastel) of laat hier op mijn website een reactie achter onder dit bericht. Laat me hierin duidelijk weten waarom jij nu echt dringend behoefte hebt aan een nieuw paar schoenen. Wie weet ontvang jij dan binnenkort een leuk pakketje! NB: vergeet niet je schoenmaat te vermelden.
 
Kijk voor meer leuke schoenen op www.shick-shoes.com!

Deze actie loopt tot 25 november 2011.

 

 

Wat een respons kwam er binnen op deze leuke winactie! De loting heeft plaatsgevonden en de volgende winnaressen mogen hun adresgegevens mailen naar info@chantalvangastel.nl en zullen de feestdagen kunnen doorbrengen met deze hippe high heels aan de voetjes!

–          Angelique Lamers
–          Kimberley Dijksman
–          Jolien Bosman

Gefeliciteerd dames!

Reacties

 1. Heej, super toffe actie. Nou, waar zal ik eens beginnen..
  Ten eerste, mijn hak is pas van mijn “pump” gegaan, en die is niet meer te maken.. Snik! Ik mag geen nieuwe., dus dan maar winnen!
  heb ik (nu nog) dus alleen maar platte schoenen.
  Ten tweede, ZE ZIJN GEWOON ÜBER HIP!
  Ten derde, het is alvast fijn voor de zomer. Dan hoef ik niet zoveel uit te geven.
  ik heb maat 40.

 2. Froukje Hofstra zegt:

  Steeds zou ik een reactie hier achterlaten nadat het via twitter op mijn mobiel langs bleef komen. Ik was echter steeds onderweg en kwam het er niet van. Nu zou ik heel graag met deze pumps (maat 36) aan de wandel gaan, ze zijn super mooi! Ook zou ik dan deze mooie schoen kunnen zetten voor Sinterklaas, die zou ze waarschijnlijk ook wel kunnen waarderen 😉 Daarom op de val reep deze reactie en met die mooie pumps zou ik natuurlijk niet durven te vallen 😉

 3. Karin van Cruijsen zegt:

  Na getwijfel en de zoveelste met maat 41… toch een reactie. You never know…
  Ik heb al een een zware tassentic, en een nog zwaardere laarzentic.
  De pumps matchen perfect met een sjaal die ik zojuist heb aangeschaft.
  En wil best aan een pumptic beginnen.
  Eigenlijk is het gewoon pure hebberigheid :-). Zonder pumps geniet ik
  net zo hard van je boeken. Je schrijfstijl is hilarisch, blijf schrijven!

 4. Liane (@lianeem) zegt:

  Ik heb 2 kinderen en een baan, loop altijd te rennen, wat helaas niet met zulke hoge hakken samen gaat. Dus als ik in de schoenwinkel sta om nieuwe schoenen te kopen, dan kies ik uiteindelijk maar weer voor schoenen die er wel leuk uit zien, maar ook makkelijk lopen. Deze nude pumps van het hippe schoenenlabel Shick* zouden daarom helaas nooit in mijn aankooptasje belanden. Ook al vind ik ze enig! Het lijkt mij dan ook fantastisch schoenen met zo’n mooie vrouwelijke vorm te hebben! Maat 41 heb ik.
  Het zou geweldig zijn om eens mee te maken wat Victoria Beckham elke dag weer doet met 4 kinderen: op hele hoge hakken lopen! Misschien wil ik daarna nooit anders meer!

 5. Beste Chantal,

  Ik heb gister het boek zwaar beproefd uitgelezen! Wat een geweldig vervolg. Kwam er nog maar een vervolg, want ik ga Isa en Ruben een beetje missen! Zulke leuke verhalen.
  Isa heeft het vaak over haar nude pumps voor bij haar zwarte jurkje en dat die zo geweldig staan!
  Ik heb wel een zwart jurkje, maar geen nude pumps! Helaas 🙁

  Ik vind ze super gaaf en zou ze graag willen winnen!!
  Ik heb maat 37

  Xx Gladys

 6. Beste Chantal,

  Bovenaan mijn lijstje voor Sinterklaas staat je boek “Zwaar beproefd”, dit omdat ik ga samenwonen.. Wel toepasselijk.. Na het zien van die ongelofelijke pumps moet ik eerlijk toegeven dat de 1e plaats van mijn verlanglijstje nu in het nauw gedreven wordt, want ze zijn keigaaf!
  Per 1 januari ga ik samenwonen en het zou geweldig zijn om zowel oud & nieuw als mijn house-warmingparty te geven in die supermooie pumps, het liefst in maat 39.. Ook krijg ik per 1 januari een nieuwe baan, moet er wel classy uit zien dan hè..

  Dus ik hoop echt van harte dat Sinterklaas mijn dromen waar gaan maken 😉 met een beetje hulp van HulpSintChantal natuurlijk!

  En alsjeblieft, blijf schrijven!!

 7. Omdat ik maar 2 paar schoenen heb. Need I say more….?

  Mt 41

 8. kimberly zegt:

  lieve chantal!!

  ik heb die schoenen hard nodig.. ik heb echt maar 2 paar schoenen, 1 stel afgeloopte laarzen en oude sneakers! geen hakken!! ( ik hoop ook eindelijk dezelfde hoogte te krijgen van mijn toekomstige vriendje 😀 die is 2 koppen groter )
  ik heb binnenkort een 2e boekbespreking over uw boeken.. deel 1 van zwaar verliefd beviel super goed. en nu hoop ik te kunnen zeggen dat ik de schoenen van de schrijftster aan heb!! ( kom maar op met die voldoende )
  ik heb maat 39,,

 9. Beste Chantal,

  Ten eerste een ding: blijf aub schrijven! Je verhalen zijn herkenbaar, vooral de dozige acties!

  Dan over de prachtige pumps: Ik ga binnenkort in Rome stage lopen, ben maar 1.54 m lang (of kort, het is maar net hoe je het bekijkt) en heb je schoenen dus heel hard nodig om boven alle italianen uit te kunnen komen! (maat 37)

 10. opes, bijna mij maat vergeten :$
  met maat 39 zou ik net assepoester op de glazen muiltjes zijn

 11. wauw deze pumps zijn echt superleuk!!
  ze zijn stijlvol, chique en hip!
  ik hoop echt dat ze na een tijdje in mijn kast mogen staan!!
  ik moet ze echt winnen, want ze passen ook nog eens perfect onder mijn kerstjurkje!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 12. Woeps; bijna m’n maat vergeten… *bloos bloos*
  Maatje 40 zou ideaal zijn 🙂

 13. Oh, wat zijn ze schattig!
  Ik wil dolgraag gezellig in de zetel zitten, “Zoek het maar uit” herlezen en er ondertussen heel erg fashionable uitzien met deze pumps!
  En waarom ik nieuwe schoenen nodig heb?
  Ik werk als verkoopster en sta dus de hele dag rechtop. Jammer genoeg lukt me dat echt niet in pumps, dus heb ik totnutoe maar één paar in m’n schoenenkast staan.
  Als ik deze zou winnen, staat dat andere paar niet meer zo eenzaam te wezen…
  En ik beloof uiteraard plechtig dat ik ze show bij avondjes uit! 🙂

 14. En ik heb maat 40!

 15. Mijn mooie laarzen met hak zijn niet meer zo mooi als ze waren. Het leer laat los en het is afschuwelijk om onder een jurk of rokje te dragen. Ik heb die schoenen dus echt nodig.

 16. Kende je boeken niet tot dat ik laatst van mijn schoonmoeder het boek zwaar verliefd kreeg. In 2 dagen uitgelezen zwaar beproefd meteen besteld en net uit. De rest staat op me verlanglijstje voor sinterklaas en kerst. Hoop dat je nog jaren blijft schrijven zodat ik nog meer moois kan lezen van je.

  Op het moment druk bezig met solliciteren dus mooie pumps (maat 40) maakt het plaatje dan wel helemaal af.

 17. angelique zegt:

  Ik ben bijna jarig, en na een tijd van ernstig ziek zijn wil ik me weer
  Gewildig mooi voelen voor mijn lief heb un een beetje het isa probleem.
  Doe hard mijn best maar ik bereik het tegenovergestelde. Ik het mt 38

 18. Momenteel nog maar 2 paar schoenen in de kast staan. Ben al wel weer op schoenenjacht geweest, maar alle leuke schoenen (die ik leuk vond) waren er niet meer in mijn maat!
  Nu zie ik deze en weet ik gewoon dat deze perfect voor me zijn! Ideaal ook om mee op de bank te zitten en een boek van jou te lezen (met een glaasje wijn ;-))

  Dus ja, ik kom graag in aanmerking voor die schoenen in maat 41

 19. Hoi Chantal,

  Wil je bedanken voor je geweldige boeken. In deze periode waarin ik weinig anders kan dan lezen verslind ik de een na de ander.

  de schoenen zijn erg mooi, mt 40 zou leuk zijn.

  Groetjes

 20. Wat kan ik die schoenen goed gebruiken!! Na mijn eerste jaar als moeder waarin ik alleen maar op praktische schoenen heb gelopen (Uggs, totaal niet vrouwelijk maar zooo lekker warm, birckenstocks totaal niet vrouwelijk maar ze zitten zo lekker en je schiet ze zo even aan.. En natuurlijk heb ik drie paar All Stars ook zo niet vrouwelijk, maar ze zitten als pantoffels en ze kunnen ongeveer overal bij)
  Ik wil me weer vrouw voelen, sexy, zelfverzekerd en meer dan alleen mama!!
  Met een goed paar in maat 40 ga jij mij daar een heel eind mee helpen 🙂

 21. Ik kwam toevallig terecht op deze site. Doordat ik eigenlijk opzoek was naar luisterboeken van zwaar verliefd en zwaar beproefd. Mijn zus ligt in het ziekenhuis en wil graag een beetje vrolijke/positieve boeken voor haar afspelen. Ik ben helemaal gek van alle boeken die je schrijft. Ik heb net de andere twee ook gekocht. Dus ben nu de gelukkige eigenaar van alle 4 je boeken. Naast mijn boekentic heb ik ook een schoenentic. Ik had ze eigenlijk liever voor mijn zus gewonnen! We hebben wel dezelfde maat 36. Harstikke leuke schoenen!

 22. Jetske (@JBVr) zegt:

  Ik heb laatst mijn schoenenkast opgeruimd en alle oude, afgetrapte en uit-de-mode schoenen weg gedaan…de kast is nu akelig leeg…

  Gave schoenen voor als ik een keer op de sjiek of sexy tour wil. Komen ook goed van pas als ik weer een keer gevraagd wordt om een modeshow te lopen :). Misschien iets langer oefenen met zo’n hoge hak, haha.

  Maat 41 graag.

 23. Wie wil nou niet schoenen winnen van je favoriete schrijfster!!!!
  En ze zijn ook nog eens heeeeeeel mooi,ik zou ze heel graag willen hebben.
  Ik heb maat 38
  groetjes,Yvonne.

 24. jojanneke zegt:

  Met zulke hakken kan ik na een jaar vol verdrietige gebeurtenissen 2012 helemaal aan! Zeker met de bruiloft van mijn zus in zicht. Maat 40 please

 25. Wat een leuke actie. Ik zou deze schoenen wel willen en dan in maat 40. Ik hoop dat mijn zus er dan niet mee op de loop gaat want zij heeft dezelfde maat!

 26. Wow! Je hebt een goede smaak ^_^ Dat bandje om de enkel geeft de pump ook nét even dat beetje extra wat ik graag in een schoen zie. Ik zou deze prachtige pumps willen winnen omdat ze bij veel van mijn outfits passen (ehm, elke outfit eigenlijk wel) en I LOVE SHOES maarrrr…. toch heb ik geen nude pumps. Alleen zwart, die kleur kies ik toch het meest. Het is een ‘veilige’ kleur. Maar na het zien van deze pumps ben ik om, ik ga nude! Oja, als ik mocht winnen, ik heb maat 40.

 27. Linda de Klijn zegt:

  Omdat vanochtend toen ik de trap af rende op mijn zwarte pumps mijn hak afbrak resultaat dat ik nu met Uggs op mijn werk zit.

  Mijn maat is 39.

 28. Ik ben net moeder geworden van onze mooie meid Isa.
  Nu voelde ik me tijdens de zwangerschap niet erg sexy :S!
  Nu 3 weken later en al 18 kilo minder, zouden deze pumps mijn ego een enorme boost geven 🙂
  Maatje 39

 29. Ik begin bijna met mijn stage op een middelbare school en aangezien ik nog maar íéts ouder ben dan de gemiddelde leerling daar (ik ben 17), ben ik drastisch op zoek naar mooie pumps/hakken/laarzen zodat ik iets ouder overkom. Denk dat ik met deze pumps met vééééél minder lood in mijn schoenen ( 😉 ) erheen ga! Ik heb maat 37.

 30. Ik werk fulltime op een kinderdagverblijf waar je onmogelijk een hele dag op deze high heels kunt werken. Dus voor in het weekend kan ik deze mooie pumps wel gebruiken in maat(je) 41. En laat nu net de ene hak van m’n mooie pumps voor de zoveelste keer weer kapot te zijn gegaan… De schoenmaker ziet me alweer aankomen. 😉

 31. Oh en mijn maat is 39

 32. Ik heb dringend behoefte aan deze schoenen omdat ik toevallig net mijn verlanglijst voor de kerstman aan t schrijven ben en wat daar bovenaan staat is: schoenen! Deze pumps zijn helemaal perfect, en ik denk niet dat de kerstman (mijn vader) een beter paar zou kunnen vinden! 😉

 33. Omdat ik nog nooit schoenen met hakken heb gehad en ik ze jou zo gaaf vind staan dat ik ze zelf wel graag zou willen in maat 41

 34. Ooo,dan maar zo, verlang zo naar die schoenen!!! Hihi maat41

  Ben bijna jarig!!!

 35. Ik wil ze graag omdat ik regelmatig teleurgesteld word dat dit soort leuke en mooie en geweldige en fantastische schoenen niet in maat 42 te koop zijn…

 36. De boeken van Chantal mogen geen van alle ontbreken in mijn boekenkast, en deze geweldige schoenen mogen dus niet ontbreken in mijn schoenenkast! Ben helemaal gek op pumps! Heb maat 40.

 37. Ohw, en ik heb maatje 39!

 38. Ehm, omdat ik eigelijk helemaal niet op hakken kan lopen! Maareh op deze killer heels wil ik heel graag oefenen………………….

 39. evelyn schaper zegt:

  Omdat pumps vrouwelijkheid uit stralen wil ik ze graag dragen.
  maat 39

 40. Ik heb dringend behoefte aan deze schoenen omdat mijn voeten na maanden van bergschoenen en slippers snakken naar een paar killerheels.
  maat 40 past helemaal aan mijn voeten!!

 41. Mijn verjaardag staat over 3 weken voor de deur en wat is er nou perfecter dan op mijn 25ste verjaardag een stel prachtige schoenen aan mijn voeten te mogen hebben? Plus het verzacht de pijn van het feit dat over een paar weken de echte aftakeling van het leven begint.
  Maatje 40 moet met een stel eigenwijze voetjes denk ik wel passen 🙂

 42. Wat een leuke actie!

  Ik heb dringend behoefte aan deze schoenen, omdat ik als shoeaholic in november en december altijd heel hard moet afkicken van mijn verslaving (al mijn geld gaat dan al op gaat aan kopen van cadeautjes voor anderen).

  Ps. Maat 40 zou perfect zijn.

 43. just back to being single I need new shoes!! 😉