Zoek het maar uit

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven?

Met die vraag wordt Ella geconfronteerd als haar schijnbaar perfecte leventje overhoopgehaald wordt door een gewapende overval die ze ternauwernood overleeft. Is haar baan in een boekwinkel eigenlijk wel genoeg voor haar? Wanneer gaat ze nu eindelijk zelf een boek schrijven? Wordt het niet eens tijd om te gaan samenwonen met haar ideale vriendje Owen? En waarom denkt ze opeens de hele tijd aan Dex, de jongen met wie ze opgroeide, haar eerste grote liefde? Gelukkig kan Ella met alles wat haar bezighoudt terecht bij haar oma. Dan stuit ze op een geheim dat oma altijd met zich heeft meegedragen over haar eigen jeugdliefde.

Wil je weten hoe dit boek ontstaan is? Lees mijn blog Inspiratie

Alvast een voorproefje? Leesfragment

Uitgeverij The House of Books
Flexibound: €17,95
ISBN 9789044330687 (uitverkocht)
Midprice: €12,50
ISBN 9789044336481 (uitverkocht)
E-book: € 8,99

Pocket €5,00 ISBN: 9789044350043

 

Reacties

 1. Gerwin zegt:

  Ik vind je boeken geweldig. Het mag dan ook eens gezegd worden dat het super is dat een Nederlandse auteur zich kan en mag meten met chicklitauteurs zoals Jill Mansell, Lindsey Kelk en Cathy Kelly. Ik hoop nog veel boeken van je te mogen en kunnen lezen. Heb Geknipt voor jou, Zwaar beproefd en Zwaar verliefd gelezen. Ik begin nu aan Zoek het maar uit.
  Ik ben dan wel al iets ouder als je meeste fans (bijna 44) maar dat bewijst weer eens dat je boeken door alle leeftijden gelezen en gewaardeerd worden.

  Chantal, blijf aub van deze heerlijke boeken schrijven.

  Groetjes, Gerwin

 2. Net uit… Ik ga Dex en Ella missen!!!!

 3. Wat een prachtig boek.. zou deze erg graag verfilmd willen zien!

 4. Ik heb net zoek het maar uit gelezen, maar zou zo weer beginnen. Wat heerlijk romantisch, net als altijd maar toch weer net even anders!
  Alle boeken lees ik meerdere keren en ben helemaal blij dat we meer kunnen lezen over Isa en Ruben.
  Kijk nu al uit naar zwaar verguld!

 5. Hoi Chantal,

  Wat een geweldig boek is dit!!
  Ik heb van een vriendin Geknipt voor jou voor mijn verjaardag gekregen. Sindsdien ben ik een grote fan van je en heb ik snel Zwaar verliefd en Zwaar beproefd in huis gehaald. En nu Zoek het maar uit. Het zijn allemaal TOP boeken!
  Ik ben vanochtend pas om 5.30u gaan slapen. Ik was er gisteren in begonnen en ik kon niet meer stoppen met lezen. Je hebt een hele prettige schrijfstijl. De details zijn zo goed uitgewerkt dat je je helemaal in kunt leven. Je voelt echt het verdriet van Ella. Op het moment dat je aan het lezen bent verkeer je echt in een roes. Dan is het jammer als het boek uit is en je weer terugkomt in de realiteit. Het liefst zou ik willen dat er op alle boeken een vervolg waren 😛
  Ik vond het grappig dat Tamara en dokter Verstraten (Isa) even genoemd werden. Omdat ik ook zo meegeleefd heb met de personen in je andere boeken, was dit heel leuk!

  Heel veel succes met schrijven! Ik kijk erg uit naar Zwaar verguld!

  Groetjes,
  Esmée

 6. Suzanne zegt:

  Ik ben net begonnen en kan het nu al bijna niet wegleggen. Heerlijk boek zeg! Ik was begonnen met Zwaar verliefd en zo ben ik bij jou als schrijver terecht gekomen. Ik krijg bijna zin om zelf ook te gaan schrijven! Geweldig, bedankt!

  Groetjes
  Suzanne

 7. Geweldig boek!
  Ik krijg mezelf er niet van losgerukt. Ik wil zo graag verder lezen, maar ik wil ook niet dat het uit is.

 8. Karen Van Wolvelaer zegt:

  HEERLIJK, dit boek.
  Eigenlijk wil ik zo snel mogelijk verder lezen, terwijl ik hoop dat ik nog heel lang over dit boek doe.
  Fantastisch, die verschillende verhaallijnen. ik ben helemaal verliefd en helemaal wég als ik begin te lezen…-zucht. Zo herkenbaar…zo’n eerste liefde.

  knap werk.
  gefeliciteerd, Chantal.

 9. Fayda zegt:

  Hoi Chantal,
  Ik heb dit boek in 1x uitgelezen, je schrijft echt op een manier waarop je echt een goed beeld krijgt van de dingen, hoe de karakters er uit zien, het boek winkeltje en de woon plekken.
  Ik vind het een geweldig boek en heb meteen de rest van je boeken ook gelezen, jouw schrijf stijl spreekt me erg aan!
  Na het lezen van dit boek was ik zowat zelf verliefd op Dex.

  Succes verder met het schrijven en publiceren van alle boeken die hierna nog mogen komen, ik zal ze zeker lezen.

  Groetjes,

  Fayda

 10. kayzee zegt:

  Het lettertype is niet anders, maar de aangifte hoofdstukk
  staat er anders, waardoor het lijkt dat het lettertype ook anders is denk ik

 11. Vraagje… is hoofdstuk 50 ( geloof ik ) in een ander lettertype ?

  • michelle zegt:

   @immy volgens mij hoort dat zo aangezien het zich in het verleden afspeelt.

  • Chantal zegt:

   Hoi Immy, Michelle en Kayzee,
   In Zoek het maar uit hebben sommige hoofdstukken inderdaad een ander lettertype, om het onderscheid tussen het vertelperspectief van Ella en dat van Anna aan te duiden. De hoofdstukken over het verleden van Ella’s oma zijn daarom anders gedrukt.
   Groetjes!

Trackbacks

 1. […] boeken waar ik lekker bij weg kan dromen. Daarom begon ik een tijdje terug in het boek ‘Zoek het maar uit‘ van de Nederlandse Chicklit schrijfster Chantal van Gastel. Ik heb al eerder twee andere […]