Zwaar beproefd!

‘Het is een beetje onwerkelijk dat het gaat gebeuren. Maar mijn bijna lege woonkamer bewijst dat het allemaal echt waar is. Ik kijk naar mijn oude bank die eenzaam in de kale ruimte staat en denk aan alle filmmiddagjes met Floor en Daph, aan de eerste keer dat ik met Ruben zoende. Ik voel me een beetje weemoedig als ik de trap oploop en elk geluid dat ik maak hol hoor weerkaatsen. Lege kamers, lege kasten, lege muren. Het is een opvallend contrast met hoe ik me voel. Als ik in bed lig, kan ik er niet van slapen. Een hoofd vol gedachten, een hart vol verwachting. Ik staar in het donker en kan alleen maar aan Ruben denken en aan hoe het straks zal zijn.’

Wat doe je als je vriend zó’n lekker ding is dat je bijna niet kunt geloven dat hij gek is op jou! Isa en Ruben zijn stapelverliefd en kunnen hun geluk niet op nu ze gaan samenwonen. En Isa is eindelijk een beetje gewend aan het idee dat Rubens waanzinnig aantrekkelijke verschijning nu echt ‘bij haar’ hoort. Maar dan gaat Ruben samenwerken met zijn knappe ex-vriendin en maakt Isa steeds langere dagen in de dierenartsenpraktijk. Ze leert veel van haar nieuwe baas Hugo die haar bij een ingewikkelde operatie betrekt. Ruben en Isa zien elkaar alleen nog als ze ‘s avonds bij elkaar in bed ploffen en zo krijgt jaloezie de overhand. Is hun relatie bestand tegen opdringerige collega’s? En wanneer durft Isa nou eindelijk eens honderd procent zichzelf te zijn bij Ruben?

Wil je weten hoe dit boek ontstaan is? Lees hier het verhaal achter Zwaar beproefd!

Alvast een voorproefje? Leesfragment


Uitgeverij The House of Books

Midprice €10,00
ISBN 9789044331264
E-book €8,99

 

Niceprice Edition €9,99 ISBN: 9789044351125

Originele paperback €16,95 (uitverkocht)

 

Reacties

 1. Hey ik ben Zoë en ik ben 12 jaar ik had op onze hobbykamer het boek ”zwaar verliefd” gevonden ik heb het gelijk gelezen en ik vond hem zo leuk dat ik hem voor mijn boekopdracht voor nederlands heb gebruikt ik ga zeker ”zwaar beproefd” & ”zwaar verguld” lezen ik kan nie wachten
  -xxx- miss je jongste lezeres van je boeken

 2. Wauw, wat een geweldig mooi boek. Je kunt het niet wegleggen!
  Nu maar wachten op Zwaar verguld!

 3. Annelies zegt:

  Super boek..!!

  Ik lig voor de winkel als er nog een derde komt 😉

 4. Heb net het boek zwaar beproefd gelezen en ik kan niet meer stoppen! Ik wil zo graag weten hoe het verder gaat met Isa en Ruben! Ik ben zwaar verslaafd aan de boeken! Ik hoop echt dat er een vervolg komt zodat ik tijdens de winteravonden die gaan komen lekker kan gaan lezen:)

  Ga zo door!

  Groetjes Bo

 5. chantal van baarlen zegt:

  ik heb zwaar verliefd in 2 dagen uitgelezen!! nu snel naar de bieb voor zwaar beproefd… je hebt een superleuke schrijfstyle en bij elk hoofdstuk ben ik weer benieuwd hoe het gaat aflopen.

 6. Angelique zegt:

  Hoi Chantal, ik vind je boeken zwaar verlieft en zwaar beproefd geweldig om te lezen alles om mij heen hoor of zie ik niet meer. Alsjeblieft een vervolg. Op het einde van zwaar beproefd heb ik echt gehuild dat heb ik nog nooit gehad met een boek. Ik ga je andere boeken zeker ook nog lezen hoop dat ze net zo mooi zijn. Bedankt!!! Angelique

 7. sophie driessen zegt:

  ik vind het boek zwaar verliefd echt een super boek.

  ik ga nu aan zwaar beproefd beginnen maar ik zit nu al te wachten op het 3e deel van zwaar! x

 8. A.u.b! Een vervolg op het boek: Zwaar beproeft. De ”zwaar” boeken zijn helemaal geweldig. 😉

 9. Hoi Chantal.

  Je boeken zijn echt geweldig! Ik herken me heel erg in Isa. Ik heb nu zwaar verliefd & zwaar beproefd gelezen. Ik zou graag willen weten hoe het verder gaat met Isa en Ruben als ze gaan trouwen… Ga je nog een vervolg hierop schrijven? Ik zou het helemaal geweldig vinden als er nog een vervolg boek komt!

  Ik ga nu aan ‘geknipt voor jou’ beginnen en daaarna ‘zoek het maar uit’.. maar wat moet ik daarna dan lezen… (ik hoop dus het vervolg van Isa en Ruben)

  Succes met schrijven en je boeken zijn echt geweldig! (teminste de eerste 2 wel, de andere ook neem ik aan maar daar ga ik snel achterkomen want ga gelijk beginnen).

  Groetjes Nicole

 10. Alsjeblieft een vervolg…….!??