Zwaar verguld!

Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen!

Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden.
Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje. En Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig?

Dan zijn er nog Isa’s ouders en schoonouders die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf. Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

Alvast een voorproefje? Β Leesfragment

 

Uitgeverij The House of Books
Midprice €14,50
ISBN 9789044344585
E-book €7,99

Reacties

 1. Savanna zegt:

  Wat heb ik gelachen tijdens het passen van de trouwjurken! Wat een heerlijk boek. Ik ben heel benieuwd of Luca nog een speelkameraadje gaat krijgen πŸ™‚ en of Bram toch echt smoorverliefd is…
  Ik verwacht stiekem toch wel een vervolg… πŸ™‚

 2. Wynette zegt:

  Wat een prachtig boek was dit weer! Heel mooi ! Wat een mooi liefdesverhaal! Ik hoop zeker dat er vervolg komt op isa en Ruben ! Dat er nog maar veel mooie boeken van je mogen komen!

 3. ByCorneli zegt:

  Ik gun mezelf nooit de tijd om te lezen. Vandaag precies 1 week geleden “zwaar verliefd” uit de koopjeshoek van AH gekocht en vandaag (een week later) heb ik “zwaar verliefd”, “zwaar beproefd” en “zwaar verguld” alle drie uit gelezen. Hoe herkenbaar, die verhalen! Heb weer ontdekt hoe heerlijk het is om je te verliezen in het leven van een ander, in dit geval dat van Isa, Ruben en al hun vrienden en familie.
  Ben gisteren meteen je andere boeken gaan kopen. Ga er van uit dat ook deze lekker weg zullen lezen.
  Bedankt dat je deze leuke boeken geschreven hebt. Ik hoop dat er in de (nabije) toekomst een deel 4 over Isa en Rubn zal verschijnen.

 4. Gelukkig heb ik me Ruben al gevonden! Maar ik hoop echt dat er nog een vervolg komt. Zou graag inderdaad een verhaal willen lezen over ze dat ze zwanger is. Kan geen genoeg van ze krijgen!!!

 5. Ik ga wil hem echt bestellen!! lijkt met echt een heel mooi boek!! en mijn complimenten voor Chantal je kan echt heel goed schrijven!

 6. Graag vervolg! !!!

 7. Ik hoop dat het vervolgd word lees niet veel maar deze serie wel!!!!

 8. Marscha zegt:

  Wat heb ik weer genoten van Isa en Ruben, ik heb heel rustig gelezen maar het boek was weer te snel uit.
  Ik hoop eigelijk dat Isa en Ruben nog een kindje gaan krijgen, en dat er nog een vierde deel gaat komen!
  Nu ga ik Zwaar verliefd maar gewoon opnieuw lezen πŸ™‚
  Chantal je bent echt een goede schrijfster!

 9. Robyn zegt:

  Ik heb het vandaag uit gelezen en ik vond hem net zo leuk als de vorige twee. Stiekem hoop ik dat Isa en Ruben je nog meer verhalen komen vertellen want ik vind ze een ontzettend leuk stel!

 10. Mooi boek,
  met een lach en een traan gelezen. Mooi einde van het boek.

 11. Het was weer een geweldig boek! Ik hoop ook ooit een ruben te vinden haha. Het eind was prachtig net als het hele boek trouwens! Maar ik heb 1 vraagje heb je ook van dit boek een playlist of een paar nummers die je misschien vaak hebt geluisterd tijdens het schrijven? Want ik vind boeken altijd extra mooi met de juiste muziek erbij.
  Groetjes

 12. Zag dat er een nieuwe boek uit was gekomen. Direct gekocht! Ga er weer van genieten. Love de chicklits van Chantal van Gastel!!

 13. Ik heb er zolang mogelijk over proberen te doen, om er zo lang mogelijk van te kunnen
  genieten. Maar helaas hij is uit en wat een prachtig einde. Wat een lieve man is ruben, zou die echt bestaan?

  Tranen van geluk huilde ik namens isa, maar ook omdat ik ze ga missen.

 14. Die ga ik op vakantie lezen volgende week, heerlijk….